Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Football Identity

Όνομα: Football Identity
Εταιρία:
Έτος έναρξης: 2011
Χώρα Παραγωγής:
Ελληνική Γλώσσα: NAI
Πλατφόρμα: Σελιδομετρητής.
Σύνολο Παικτών: (ο5.10.2011)
Σύνολο Ελλήνων: (ο5.10.2011)

Βαθμός: 7/10
Εθιστικότητα: 5/10
Γραφικά: 0/10



Περιγραφή: Kάθε παιχνίδι που θέλει να ξεχωρίζει πρέπει να βρει κάτι πρωτότυπο... Η πρωτοτυπία του Football Identity είναι διπλή: αφενός προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις προπονητής μιας ομάδας - πράγμα που το έχουμε ξαναδεί -, αφετέτου δίνει τη δυνατότητα να αναλάβεις το ρόλο ενός ποδοσφαιριστή (και αυτό το έχουμε ξαναδεί - βλ. Planetarium Football Star) - αλλά και αφε-τρίτου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις αθλητικός συντάκτης!

Ο ρόλος του αθλητικού συντάκτη βέβαια ίσως να συγκινεί λίγους...Αντίθετα η μεγάλη πρωτοτυπία τους παιχνιδιού έγκειται στο ότι μπορείτε να ελέγχετε άμεσα τον ποδοσφαιριστή σας μέσα στον αγώνα σε πραγματικό χρόνο!

Ο τρόπος είναι απλός: καθώς κυλά το παιχνίδι, κάθε φάση διαιρείται σε τέσσερα τέταρτα, καθένα από τα οποία διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Σε κάθε τέταρτο πρέπει να αποφασίσετε προς τα που θα κινηθεί ο παίκτης σας και τη θα κάνει (τάκλιν, σουτ, πάσα κλπ). Δεν γίνεται βέβαια πάντα αυτό που θέλετε, αφού οι δυνατότητες του παίκτη σας εξαρτώνται από την προπόνηση που του κάνατε...

Αρνητικό: Το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να μπαίνεις συγκεκριμένες ώρες για να παίζεις ως παίκτης τους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Ελληνική Κοινότητα:

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Παραπεμπτικοί Σύνδεσμοι: Getas75


Διαφωνείς; Πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι αξίζει καλύτερο βαθμό; Γράψε σε σχόλιο τη δική σου περιγραφή! Και μην ξεχάσεις τον παραπεμπτικό σου σύνδεσμο (referral link) για να προσελκύσεις νέους Έλληνες παίκτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου