Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Powerplay Manager

Hockey - Online Games - Enjoy the taste of victory!

Όνομα
: Powerplay Manager
Κατηγορία: Αθλήματα, Δίαθλον, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Μπέισμπολ, Ποδόσφαιρο, Τέννις, Φόρμουλα 1, Χειροσφαίριση, Χόκευ επί Πάγου
Εταιρία: POWERPLAY MANAGER, s.r.o.
Έτος έναρξης: 2007
Χώρα Παραγωγής: Σλοβακία
Ελληνική Γλώσσα
: NAI
Πλατφόρμα: Browser
Σύνολο Παικτών: Ποδόσφαιρο: 44.103 (16.10.2011). Χόκεϋ: 34.812 (16.10.2011)
Σύνολο Ελλήνων: Ποδόσφαιρο: 223 (16.10.2011). Χόκεϋ: 72 (16.10.2011)



Βαθμός: 7/10
Εθιστικότητα: 7/10
Γραφικά: 7/10


Περιγραφή: Μπαίνοντας στο site του Powerplay Manager αμέσως διαπιστώνουμε ότι το παιχνίδι έχει μεγάλες βλέψεις! Τούτο, διότι δεν προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι μια ομάδα σε ένα άθλημα, αλλά σου προσφέρει ομάδες σε συνολικά εννέα (9) αθλήματα: Δίαθλον, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Μπέισμπολ, Ποδόσφαιρο, Τέννις, Φόρμουλα 1, Χειροσφαίριση, Χόκευ επί Πάγου.

Στην ουσία βέβαια πρόκειται για εννέα διαφορετικά παιχνίδια, τα οποία δεν συνδέονται παρά μόνο από το γεγονός ότι τα έφτιαξε η ίδια εταιρία...Και από το ότι έχεις έναν λογαριασμό για όλα τα παιχνίδια...

Σημειώνω ότι οι δημιουργοί μοιάζουν ιδιαίτερα ενεργοί αλλά και πολύ συνεννοήσιμοι (για ένα πρόβλημα που είχα, ο υπεύθυνος μου έστειλε πληθώρα μηνυμάτων από το κινητό!). Από αυτή την άποψη, το παιχνίδι μοιάζει ερασιτεχνικό. Από την άποψη σχεδιασμού, μηχανής παιχνιδιού κλπ αντιθέτως είναι άκρως επαγγελματικό!

Σημειώστε τέλος ότι ως προπονητής κερδίζετε πόντους εμπειρείας, οι οποίοι ξεκλειδώνουν σταδιακά κομματια του παιχνιδιού.

Θετικά/Αρνητικά: Ο αριθμός των ικανοτήτων των παιχτών είναι περιορισμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι το στήσιμο της ομάδας είναι πιο απλό. Από την άλλη όμως περιορίζει τη λεπτομέρεια που κάνουν τη σύγκρουση δύο ομάδων τόσο συναρπαστική!

Επιπλέον σημειώνουμε ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμα στο ευρύ κοινό και τα εννέα αθλήματα. Μόνο το ποδόσφαιρό και το Χόκεϋ είναι πλήρως ανοικτά στο κοινό, ενώ για τα υπόλοιπα μπορείτε να γραφτείτε στη λίστα αναμονής.

Η Ελληνική Κοινότητα:
Σαφώς μεγαλύτερη στην ποδοσφαιρική κοινότητα από ό,τι σε αυτή του χόκεϋ. Μετρίως ενεργή. Στο χόκεϋ δεν υπάρχει ακόμα Εθνική Ομάδα ούτε Εθνικό πρωτάθλημα.

Τελικό Συμπέρασμα: Παιχνίδι που συνίσταται ανεπιφύλακτα για τους οπαδούς των παιχνιδιών διαχείρισης αθλητικής ομάδας. Η σχετική απλότητα του συστήματος σημαίνει ότι και η ομάδα χόκεϋ είναι εύκολα χειρίσιμη, ακόμα και από κάποιον που δεν έχει ιδέα για ο άθλημα! Δοκιμάστε το!

Χρήσιμα Εργαλεία:


Soccer - Online Games - Enjoy the taste of victory!

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Hockey - Online Games - Enjoy the taste of victory!

Soccer - Online Games - Enjoy the taste of victory!


Παραπεμπτικοί Σύνδεσμοι: Getas; Ανώνυμος1 <<<Μέχρι τα τέλη Νοέμβρη τρέχει ένας διαγωνισμός πρόσκλησης νέων παικτών στο παιχνίδι. Αν θέλετε να βοηθήσετε έναν Έλληνα να κερδίσει κάποιο από τα βραβεία, γραφτείτε από έναν από αυτούς τους συνδέσμους!

1 σχόλιο:

  1. http://www.powerplaymanager.com/r613498

    prosopika pisteuo oti einai to kalitero online manager pou exei kikloforisei ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή