Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Darkfall

Όνομα: Darkfall
Κατηγορία: RPG, ρόλων
Εταιρία: Aventurine
Έτος έναρξης: 2009
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Ελληνική Γλώσσα
: OXI
Πλατφόρμα: Client (αγορά)
Σύνολο Παικτών: ??
Σύνολο Ελλήνων: ??



Βαθμός: 9/10
Εθιστικότητα: 9/10
Γραφικά: 8/10



Περιγραφή: Online Παιχνίδια φτιαγμένα από Έλληνες είναι κάτι το εξαιρετικά σπάνιο. Εδώ όμως έχουμε ένα ελληνικότατο παιχνίδι - από άποψη κατασκευαστων - το οποίο είναι μάλιστα κορυφή στο είδος του!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων που εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο (Real Time MMORPG) στο οποίο συμμετέχουν και αλληλεπιδρούν χιλιάδες παίκτες. Μεταξύ των προτοτυπιών που προσφέρει το παιχνίδι είναι το ότι οι ικανότητες αναπτύσσονται ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείτε την καθεμία (και όχι γενικά με το ανέβασμα του επιπέδου). Οι δε μάχες είναι πραγματικά επικές αφού μπορεί να συμμετέχουν μερικές χιλιάδες παικτών σε μία μάχη! Ο κόσμος είναι αρκετά αχανής για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον για πολύ καιρό και οι δυνατότητες εξέλιξης του χαρακτήρα πάμπολλες...Μπορείτε να μάθετε ιππασία, να διοικήσετε πλοία, να πολιορκήσετε πόλεις ολόκληρες...

Από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού είναι ότι δε βασίζεται τόσο σε μια σειρά αποστολών που δίνονται αυτόματα σε όλους τους παίκτες από χαρακτήρες Η/Υ (NPC), αλλά σε αποστολές που δίνονται από παίκτη σε παίκτη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη συνεργασία μεταξύ παικτών.



Η Ελληνική Κοινότητα:



Χρήσιμα Εργαλεία:

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Παραπεμπτικοί Σύνδεσμοι:




Διαφωνείς; Πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι αξίζει καλύτερο βαθμό; Γράψε σε σχόλιο τη δική σου περιγραφή! Και μην ξεχάσεις τον παραπεμπτικό σου σύνδεσμο (referral link) για να προσελκύσεις νέους Έλληνες παίκτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου