Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

OneSkill Manager

Όνομα: OneSkill Manager
Κατηγορία: Αθλήματα, Ποδόσφαιρο
Εταιρία
:
Έτος έναρξης: 2011
Χώρα Παραγωγής: Λεττονία
Ελληνική Γλώσσα
: OXI
Πλατφόρμα: Browser
Σύνολο Παικτών: 414 (31.10.2011).
Σύνολο Ελλήνων: 8 (31.10.2011).



Βαθμός: 6/10
Εθιστικότητα: 5/10
Γραφικά: 1/10


Περιγραφή: Ακόμα ένας προσομοιωτής διαχείρισης ποδοσφαιρικής ομάδας: ονοματίζεις την ομάδα σου, επιλέγεις παίκτες και παίζεις εναντίον αντιπάλων οι οποίοι είναι (ή κάποτε θα είναι, όταν αναπτυχθεί η κοινότητα) επίσης άνθρωποι και όχι ο υπολογιστής...

Θετικά/Αρνητικά: Όντας στη φάση Beta ακόμα είναι δύσκολο να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα. Σίγουρα το παιχνίδι έχει προοπτικές. Σημειώνουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό και δε χρειάζεται ώρες ενασχόλησης για να σταθεί μια ομάδα αξιοπρεπώς.

Η Ελληνική Κοινότητα: Η ποιά; Βασικά 8 ενεργοί Έλληνες υπάρχουν, αλλά το ενεργοί αναφέρεται βασικά στο ότι μπαίνουν μια φορά την εβδομάδα και ρυθμίζουν τις εντολές στην ομάδα τους. Μην ξεχνάμε όμως ότι το παιχνίδι είναι ακόμε στη φάση της ανοικτής Beta, οπότε ας μην βιαστούμε να το καταδικάσουμε!

Τελικό Συμπέρασμα: Είπαμε: είναι στη Beta! Προοπτικές σίγουρα υπάρχουν, αλλά το που θα πάει τελικά το παιχνίδι εξαρτάται από το που και πως αποφασίσουν να το πάνε οι Διαχειριστές: λίγα γραφικούλια, για παράδειγμα, στο στυλ του Hattrick, θα μπορούσαν να κάνουν την ειδοποιό διαφορά.

Χρήσιμα Εργαλεία:

Σχετικοί Σύνδεσμοι:


Παραπεμπτικοί Σύνδεσμοι: Getas



Διαφωνείς; Πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι αξίζει καλύτερο βαθμό; Γράψε σε σχόλιο τη δική σου περιγραφή! Και μην ξεχάσεις τον παραπεμπτικό σου σύνδεσμο (referral link) για να προσελκύσεις νέους Έλληνες παίκτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου