Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Dark Orbit


Όνομα: Dark Orbit
Εταιρία: Bigpoint
Έτος έναρξης:
Χώρα Παραγωγής: Γερμανία
Ελληνική Γλώσσα: OXI
Πλατφόρμα: Σελιδομετρητής.
Σύνολο Παικτών: 63.311.759 (10.10.2011)
Σύνολο Ελλήνων: ? (10.10.2011)

Βαθμός: ?/10
Εθιστικότητα: ?/10
Γραφικά: ?/10

Περιγραφή: Διαστημικό RPG/στρατηγική και κατά βάσιν action game...Βασικά παίρνεις το ρόλο ενός πιλότου από μια από τις τρεις φράξιες και ταξιδεύεις το διάστημα ανατινάζοντας εξωγήινους αλλά και άλλους παίκτες, μαζεύοντας χρήσιμα πράγματα από τα συντρίμμια για να αναβαθμίσεις το σκάφος σου.

Θετικά:
  • Πολύ καλά γραφικά και καλή κίνηση (για browser-based).
  • Πραγματικά τεραστια κοινότητα! Ανά πάσα στιγμή θα βρεις καμμιά 30.000 συνδεδεμένους, το ελάχιστο.
  • Μιά φορά το μήνα γίνεται μια τεράστια μάχη με συμμετοχή όλων των παικτών. Ο τελευταίος ζωντανός κερδίζει $10.000 (σε πραγματικά λεφτά)
Αρνητικά:
  • Τα πλεονεκτήματα για όσους πληρώνουν για να παίξουν είναι τέτοια που όσοι δεν πληρώνουν δεν έχουν ελπίδα, όσο και να ασχοληθούν (τα καλύτερα σκάφη - που είναι ΠΟΛΥ καλύτερα - είναι τόσο ακριβά που αν δεν πληρώσεις θα τα δεις μόνο απέναντί σου...ακριβώς πριν σε καταστρέψουν με μία βολή!).
  • Το σύστημα δημοπρασιών είναι απλά βλακώδες: αν κάνεις προσφορά για ένα αντικείμενο, ακόμα και αν δεν κερδίσεις τη δημοπρασία, χάνεις τα λεφτά σου!

Η Ελληνική Κοινότητα: Αρκετα αναπτυγμένη με πάμπολλες ελληνικές συμμαχίες (στον κατάλογο των συμμαχιών πηγαίνετε στο "G" και θα πάρετε μια ιδέα!).

Χρήσιμα Εργαλεία:

Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Παραπεμπτικοί Σύνδεσμοι: Getas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου